Over groentewoud

Groentewoud maakt het makkelijk om lekkere, lokale producten te eten. We kopen wekelijks basis producten in bij leuke ondernemers uit de buurt. Denk aan biologisch brood van het bakkerscafe, fruit, eieren en sap van de Woerdt, biologische groenten van de Lijsterbes. 

Door als buurt in te kopen bij lokale bedrijven dragen we als Groenewoud bij aan een schonere omgeving door transport en onnodig verpakkingsmateriaal drastisch te verminderen. Bovendien maken we het gemakkelijk om in een keer al het lekkers van enkele favoriete ondernemers op je stoep te hebben staan. Daar word je toch blij van? 

Hoe meer mensen meedoen, des te makkelijker het zal worden om het assortiment uit te breiden en lokale ondernemers te vragen om hun producten wekelijks in een keer naar onze wijk te brengen. Let op we hebben momenteel plek voor ongeveer 50 huishoudens, zorg dat je erbij bent!

Zo doe je mee:

Je kan via onze webshop een proefpakket bestellen of zelf een boodschappenlijstje samenstellen met losse producten uit de winkel. Plaats voor woensdagavond 21.00 uur je bestelling en ontvang vrijdags je producten. Deelnemers uit Groenewoud krijgen hun producten per bakfiets aan huis bezorgd. Woon je niet in Groenewoud maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan eerst contact met ons op om te kijken of we ook bij jou in de buurt bezorgen. Of maak meer buurtbewoners enthousiast en maak in overleg met ons het bezorgen in jouw wijk voor Groentewoud de moeite waard 😉

Leentassen en kistjes 

Groentewoud verpakt je boodschappen in leentasjes of leenkistjes. Heb je nog lege tassen of kistjes van de vorige bezorging, leg ze klaar dan nemen wij ze weer mee. Ook de zuivelflessen, eierdoosjes en potten worden hergebruikt, dus ook deze graag retour!

Je kent Groentewoud misschien nog van de lokale groente en fruitpakketten en onze mobiele kwark en notenbar. Groentewoud is terug en bezorgt een assortiment lokale producten die een mooie en gezonde basis vormen van je wekelijkse boodschappen in Groenewoud. Elke week komen op deze manier je basis inkopen van dichtbij. Dat geeft toch een prettig gevoel!?